جلسه ستاد اجرایی برگزاری دومین کنگره بین المللی و بیست پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی زراعی و به نقل از دبیرخانه دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران جلسه مشترک دبیران همایش با حوزه ریاست برگزار گردید.
گفتنی است این جلسه با هدف ایجاد هماهنگی بین قسمت های مختلف مدیریتی دانشگاه اعم از معاونت های پژوهشی و فرهنگی٬مدیریت دانشجویی٬حوزه حراست و مدیریت روابط عمومی و همچنین جهت ارتقای کیفیت همایش برگزار گردید.
این جلسه مسئولین پیرامون مسائلی همچون چگونگی برگزاری و مشکلات پیش روی همایش به بحث وتبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در روزهای ۵ و ۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری برگزار می گردد.





   1397/1/23 01:01

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )