نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشکده

اولين نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی سال تحصیلی 97-96 در دفتر رئیس با حضور دکتر ولی ا... بابایی زاد، معاون فرهنگی و اجتماعی، آقای اسدپور، مدیر امورفرهنگی و اجتماعی و 4 تن از اساتید انجمن های علمی دانشجویی گروه های مهندسی آب، مهندسی اقتصاد کشاورزی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و مهندسی مکانیک بیوسیستم برگزارشد.

در اين جلسه دکتر هاشمی رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی هدف از برگزاری جلسه را هم اندیشی و ارائه راهکارهای مناسب برای پویایی هر چه بیشتر انجمن های علمی دانشجویی اعلام کردند. اعضای هیات علمی حاضر در جلسه نیز مسائل و مشکلات مرتبط با انجمن خود را بیان کردند. در ادامه آقای اسدپور مدیر امور فرهنگی و اجتماعی به معرفی و توضیح آیین نامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص مقررات تاسیس و نحوه اداره انجمن های علمی دانشجویی ابلاغی درمهرماه سال جاری پرداختند. در پایان مقرر شد به منظورتسهیل و تسریع امور اجرایی برنامه های انجمن های علمی، اساتید مشاور در اولین فرصت نسبت به ارسال جدول برنامه های کلان انجمن های علمی مربوطه به معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدام نمایند.

1396/10/18 14:41

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
9/10 (تعداد آرا 1 نفر )